Tabló készítés, nyomtatás, gyártás - Szeged

Ballagó osztályként tablót szeretnétek készíttetni? Szeretnétek egy emléket a középiskolai évekről? Terveztessétek és gyártassátok velünk tablótokat!

Évtizedes hagyományaink szerint az iskolákból ballagó osztályok egy közös emléket, tablót készíttetnek, mely generációkon át érzi az ott töltött napok emlékét. Ezek mindemellett még különleges darabok is.

Korábbi évek tablóit megnézve, láthattuk, hogy vannak közöttük hagyományos, elegáns tablók, ahol a rendezettség és a szépen retusált fotók a legfontosabbak. Szép számmal láthatunk azonban bohókás, vicces megoldásokat is, ahol már a tablókészítő belecsempészte a grafikába az osztály „szívét-lelkét” is. Hozzátok el ötleteiteket, s mi megvalósítjuk azokat.

Az öntapadós alapanyagra történő fotóminőségű nyomtatás és a műanyag táblára kasírozás után már nincs is más dolgotok, mint ezt beüvegeztetni, s az előre egyeztetett kirakatba kitenni.

 

Gyártási idő: 2-3 munkanap.

Akciók:

Jelenleg nincs akció ezen termékre. Aktuális akciónkról tájékozódhat hírleveleinkből, illetve weboldalunk akciós ajánlatai között.
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Tippek:

Készíttessétek velünk ballagási meghívóitokat is!

Galéria:

feltöltés alatt...