Könyvnyomtatás (készítés, nyomtatás, gyártás) - Szeged

Rendszerezni szeretné saját szerzeményeit? Könyvet szeretne gyártatni, de nem tudja, hogy ki valósíthatná meg elképzeléseit? Forduljon hozzánk!

A könyv számos írás összegyűjtésére alkalmas; segítségével könnyedén csoportosíthatja költeményeit, receptjeit, jegyzeteit, de akár iskolai emlékeit is. Bátortalan a tehetségét illetően, akkor csak néhány tucatnyi példányt készíttessen remekművéből. Mutassa meg a kész könyvét a megfelelő személyeknek, és meg lesz a sikere. Olyan tankönyvet, vagy oktatóanyagot készített amely csak szűk körben használatos, akkor csak annyit készítünk pontosan ahány darabra igény van. Miért is költené pénzét több száz példányra, ha csak évek alatt fogyna el.

Kérhet az olcsóbb puha táblás megoldás mellett kemény táblás kivitelezést, amellyel exkluzív megjelenést kap a könyv, illetve nő az élettartama. A ragasztókötött kivitelezésnek köszönhetően terjedelmesebb könyveket tud összefogni.

Gyártási idő: 5-10 munkanap.

Akciók:

Jelenleg nincs akció ezen termékre. Aktuális akciónkról tájékozódhat hírleveleinkből, illetve weboldalunk akciós ajánlatai között.
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Tippek:

Kérjen alumínium vagy papír könyvjelzőt könyve mellé; segítségével be tudja jelölni a kedvenc és fontos részeket, valamint olvasás esetén azt, hogy épp hol tartott!

Galéria:

feltöltés alatt...