Beindult a fesztiválszezon!

Beindult a fesztiválszezon!

A koronavírus járvány után, idén nyáron már ismét dübörögnek a fesztiválok!

 

Legyen szó kulturális, művészeti, gasztronómiai, sport vagy egyéb kültéri rendezvényekről, az esemény idejére használt kültéri displayek tárháza végtelen, nem csak kreativitás terén, de a legyártott méretekre vonatkozóan is!

 

Ott a helyszínen kell ugyanis, hogy nagyot szóljanak, hiszen mindenki látja akár órákon, napokon keresztül. Gyakorlatilag kikerülhetetlen reklámmá avanzsálnak a rendezvény ideje alatt.

 

A fesztiválélményhez hozzátartoznak a csillogó-villogó, hívogató plakátok, óriásplakátok, szórólapok, programfüzetek, fotófalak, stb…

 

Ilyenkor a megrendelőink kérésére készülnek mesh (építési) hálók, kínáló pultok, reklámzászlók, sajtófalak, megállító táblák., molinók is és az örök klasszikusnak számító beach flag-ek, vagy másnéven strandzászlók!

 

Standzászló rendelés esetén első lépésben a nyomat formáját kell eldönteni, ami lehet téglalap alakú, csepp- és cápauszony formájú. A zászlórudat minden esetben a megfelelő talpra kell erősíteni. A talpak kiválasztását az befolyásolja, hogy milyen talajon, illetve kültéren vagy beltéren fogják-e használni. A talpak minden esetben rotátorral rendelkeznek, vagyis lehetővé teszik, hogy a zászló elforduljon a szélben vagy ha esetleg valaki nekimegy.

 

Az ötletek tárháza kifogyhatatlan, hiszen reklámozhatjuk cégünket a belépőjegyeken, karszalagokon, napellenző sapkákon, fesztiváltáskákon, pólókon, ételkínáló tálcákon, de a kánikulában tökéletes reklámfelületet biztosíthat a napernyő is! Sőt, ha már a napernyőnél tartunk, akkor az ezek alá helyezett ülőalkalmatosságok (babzsákok, székek, pikniktakarók) is dekorálhatók/brandingelhetők!

 

Az Ön feladata annyi, hogy kiválasztja a legmegfelelőbb reklámhordozót, amivel biztosan kitűnik a tömegből, amivel célbaér üzenete, a Litofilm pedig tökéletes minőségben elvégzi a grafikai tervezést és a nyomtatást. Ne felejtsük el azt a tényt sem, hogy az elkészült látványos reklámeszközt később akár több helyszínen, több rendezvényen is fel tudja használni.

 

Ha kíváncsi referenciaanyagainkra, akkor itt megnézhet párat korábbi munkáinkból:

https://www.litofilm.hu/referenciak.php

 

További ötletelés céljából pedig keressen bennünket bizalommal!

Litofilm Kft.

A vizuális kommunikáció szakértője!

6721 Szeged, Lechner tér 12.

+36 30 682 0793

www.litofilm.hu

iroda@litofilm.hu