Újra SZÍN-re léptünk!

Idén is fesztiválszezon!

A nyárutó mindig a fesztiválszezoné, idén sem volt ez másként!

 

Legyen szó kulturális, művészeti, gasztronómiai, sport vagy egyéb kültéri rendezvényekről, az esemény idejére használt kültéri displayek tárháza végtelen. Zászló, molinó, strandzászló és még számos dekorációs elem SZÍN-esítheti a rendezvényeket, melyek tervezésében, elkészítésében egyaránt számíthat ránk.

A helyszínen kell ugyanis, hogy nagyot mutassanak, hiszen mindenki látja akár órákon, napokon keresztül. Gyakorlatilag kikerülhetetlen reklámfelületek a rendezvény ideje alatt.

 

 

 

A fesztiválélményhez hozzátartoznak a  hívogató plakátok, óriásplakátok, szórólapok, programfüzetek, fotófalak, karszalagok is.

 

Készülnek mesh (építési) hálók, kínáló pultok, reklámzászlók, sajtófalak, megállító táblák., molinók is és az örök klasszikusnak számító beach flag-ek, vagy másnéven strandzászlók!

 

Az ötletek tárháza kifogyhatatlan, hiszen reklámozhatjuk cégünket a belépőjegyeken, karszalagokon, napellenző sapkákon, fesztiváltáskákon, pólókon, ételkínáló tálcákon, de a kánikulában tökéletes reklámfelületet biztosíthat a napernyő is! Sőt, ha már a napernyőnél tartunk, akkor az ezek alá helyezett ülőalkalmatosságok (babzsákok, székek, pikniktakarók) is dekorálhatók/brandingelhetők!

 

Válasszuk ki közösen a legmegfelelőbb reklámhordozót, amivel biztosan kitűnik a tömegből, amivel célbaér üzenete, ezt követően a Litofilm  tökéletes minőségben elvégzi a grafikai tervezést és a nyomtatást. Ne felejtsük el azt a tényt sem, hogy az elkészült látványos reklámeszközt később akár több helyszínen, több rendezvényen is fel tudja használni.

 

Ha kíváncsi referenciaanyagainkra, akkor itt megnézhet néhányat korábbi munkáinkból:

https://www.litofilm.hu/referenciak.php

 

További ötletelés céljából pedig keressen bennünket bizalommal!

Litofilm Kft.

A vizuális kommunikáció szakértője!

6721 Szeged, Lechner tér 12.

+36 30 682 0793

www.litofilm.hu

iroda@litofilm.hu