Mappa, dosszié készítés, nyomtatás, gyártás - Szeged

Szeretne céges dossziét készíttetni? Elég lenne belőle néhány darab is? Nem tudja kihez forduljon? Prezentáljon igényesen!

A céges dosszié egy olyan reklámhordozó, amellyel egy vállalat bemutathatja saját arculatát, szlogenjét, elérhetőségét és tevékenységi körét. Másrészről nagyvonalú és ízléses megoldás, ha árajánlatát, vagy szerződését saját céges arculattal elkészített dossziéban prezentálja partnerének. A dosszié nem csak egyszerܱ reklámhordozó, de használati tárgyként is jól funkcionál, hiszen segítségével rendszerezheti, megvédheti, áttekinthetővé teheti dokumentumait.

Dosszié készítésnél különféle utómunkálatok közül választhat. A stancolás meglevő szerszámmal költségcsökkentő  megoldás, ezért lehetőséget biztosítunk önnek, hogy letöltse stancszerszámunk vektoros rajzát amennyiben nem velünk tervezteti meg a mappáját. Új szerszámmal változatos, formabontó kialakításokat lehet elérni.

Akció

Jelenleg nincs akció ezen termékre. Aktuális akciónkról tájékozódhat hírleveleinkből, illetve weboldalunk akciós ajánlatai között.
íratkozzon fel hírlevelünkre!

Tippek

Kérjen fényes fóliát a dosszié külsejére, így jelentősen megnövelheti az élettartamát.