Rólunk mondták - Szeged

Továbbiakban közzéteszünk néhány partnereinktől érkezett dícséretet.

 

"A mintákat jóváhagyom és ezúton is köszönöm a szépséges terveket, nagyon tetszenek!
A gyártást előre is köszönöm!

 

üdvözlettel Pusztai Kata,kozmetikus" 

"Kedves Mihály, Kedves Barátom !

Amit te ígérsz és vállalsz azt mindig teljesíted ! Nagyon köszönöm a segítséged , holnap 11-12 óra között Attila fiam megy a kártyáért.
Ismételten köszönöm!

 

üdvözlettel Resch József" 

"Köszönöm azt a Kreatív együttgondolkodást illetve segítségnyújtást amit a Logó tervezésen, a névjegyek tervezésekor illetve a kirakat dekornál nyújtottál.

Szép napot és jó hangulatot a továbbiakhoz! 

 

üdvözlettel Fodor Laci" 

"üdvözlöm!

Nagyon köszönöm,megkaptam ma a határidőnaplót.
Idejét sem tudom,mikor találkoztam ilyen korrekt céggel,csak ajánlani tudom másoknak is.
Hálás vagyok hogy egyetlen példánnyal is ilyen lelkiismeretesen foglalkoztak.

Köszönettel Kis Xénia""Kedves Litofilmes csapat!

Szeretném csapatunk nevében megköszönni a november-decemberben tapasztalt rugalmasságukat kedvességüket, profizmusukat.
Boldog új évet kívánünk önöknek!

üdvözlettel:

NOVOTEL, Duka Gabriella" 

"Hello Dóri,

megérkeztünk a Mátrába, és a képet is átadtam...betalált ;-) 
Szép karácsonyt Neked is!

SD" 

"Kedves Tímea!

Nagyon köszönöm a rugalmasságot és gyorsaságot!
Sikerült megkapnom a naplót és maximálisan elégedett vagyok vele.
15 éve dolgozom grafikusként így ennek fényében is az eredmény meglepően tetszett.
Mind az anyag, mind a színhelyesség és a bellapok is…
és természetesen a szállítás. 
Szóval köszönöm! 
önnek és minden kollegájának sikeres új évet kívánok!

Köszönettel: 

Gulyás Imre
art director, tipográfus""Kedves Litofilm,

Köszönöm szépen a határidőnaplót, megkaptam. Ismét nagyon szuper lett. :)
Kellemes ünnepeket kívánok Nektek.

üdv,

Reni"
"Köszönjük szépen, nagyon tetszenek a látványtervek, örülök, hogy az idei évben is önök szolgáltatását választottuk! Szeretettel várjuk a határidő naplókat!
Szép délutánt kívánok!"
áminger Alfréd
"Jó napot kívánok, sziasztok!

A nevem Sípos Dániel, korábban volt egy-két megrendelésem az önök cégétől, sporttal kapcsolatban. Nos,a véleményem nagyon pozitív, és mivel eszembe jutott egy frankó kis ötlet, önökkel, veletek szeretném megvalósíttatni."
Sipos Dániel


"Kedves Timi!

"Nagyon szép lett a szegedi centerünk. Köszönjük szépen a gyors és minőségi munkát!!!"
Pacher ágnes, Merkbau Kft


"Kedves Timi!
Nagyon tetszett az ajánlatotok. Főleg az, hogy ilyen gyorsan, és precízen küldtétek, ráadásul pénteken, egy adag hozzáadott kedvességgel :)
Az áraitok is jók, és azóta kiderült, hogy nem csak mi ismerjük a cégeteket régebb óta, de az ismerőseink közül is néhányan, akik szintén meg voltak elégedve :)
Hogy rövidre fogjam most már szinte teljesen biztos, hogy téletek szeretnénk mind a design tervezést, mind a nyomdai munkát.
Addig is szép hetet nektek:
Bata Lilla"


"Tegnap megkaptuk az elkészült címkéket. Jók lettek.
 Köszönöm szépen a gyors munkátokat és a precíz kivitelezést.
 Köszönettel:
 *Zsapka Anna*
 /Marketing asszisztens/"


"Szeretném megköszönni gyors, precíz, megbízható és megfizethető munkájukat, amit a Sumer c. könyvem kinyomtatásakor tapasztaltam meg. Jó ideje foglalkozom a tudatos élet terjesztésével. így szinte a legelső voltam aki tíz évvel ezelőtt elindítottam a sumer történelemmel foglalkozó magyar nyelvܱ honlapomat. Azóta sokat fejlődtem és ma már oldal az élet minden területére kitér. 2013-ban sokak több éves biztatására könyvírásra adtam a fejem. Csalogány néven sorozatot  indítottam, és évente egy könyvet szándékozom kiadni, mindig más és más témakörben, azonban ezek mégis szorosan kötődnek egymáshoz. Az első könyvet (ébredés) egész hamar és könnyen megírtam, azonban kiadót találni, az én elvárásaimnak, nehéz volt. Mind olyan feltételeket támasztottak, melyek nagyon messze voltak az én igényeimtől. Fél évig kiadók sokaságával próbáltam megegyezni. Végül találtam egyet, de a könyv megjelenése után azért voltak fenntartásaim. Ezért a második könyvemet (Sumer) már máshol szerettem volna kiadni. Ekkor szegedi barátom ajánlotta önöket. Sőt segített is a megvalósításban. A könyv megjelenése után is ugyanolyan elégedett vagyok, mint ahogy azt először gondoltam. Mivel lett jobb ez a kiadás mint az előző a kivitelezési munkák során? Először is a dokumentum leadásától számítva nagyon hamar
 elkészült a könyv. Bár oda-vissza javítottunk rajta, de ez olajozottan ment és nagyon rövid idő alatt. A papír minősége nagyon tetszik. Lágy, selymes, szép, hajlékony, mܱvészi. A borító is pont olyan lett, mint amilyet megterveztem. Ragaszkodtam a maximális minőséghez, kemény kötéshez. és ez pont így is történt a nyomdában. Ráadásul a 420 oldalas könyv ára kisebb volt, mint az előző 300 oldalasé. Minimális darabszám sem volt megszabva, én határoztam azt meg. Maximálisan elégedett vagyok.
 Már készül a harmadik könyvem is az Egészség mint beteg állapot. 2015 nyarán jelentkezni fogok a nyomdai munkálatok végett. Munkájukhoz gratulálok, további sok sikert kívánok, és mindenkinek ajánlom önöket.

Orosz Zsolt (maga-a-valosag.com)"
 "Hálás vagyok színvonalas munkájukért, kedvességükért, precizitásukért!!!!! Fantasztikus ilyen emberekkel együtt dolgozni!
Marcsó Csilla
Life Coach
2014. augusztus 15"
 "A Pick naptárak nagyon kapósak, nagyon tetszett a vezetőségnek és a szurkolóknak is.
Szép estét: Szeberényi Klára"
 "Tisztelt Nyomda!
Az elmúlt 4 hónapban számtalan munkát vittünk önökhöz a szórólapkészítéstől kezdve a névjegykártyán át a plakátokig. Amunkával teljesen elégedettek vagyunk. Különösen jó az, hogy több hónapra előre tudni lehet mikor akciósak a különbözőtermékek, így cégünk számára is tervezhetővé válik a marketing.
A bolti kiszolgálás önöknél is kitܱnܱ, rugalmas, így örömmel járunk önökhöz a jövőben is.
üdvözlettel:
dr.Hörömpő Andrea
Anno & Retro Látványpékség és Kávézó"
 "Kedves partnereim, nagyon meg vagyok elégedve a minőséggel, stilussal, visszaigazolásokkal, munkatársakkal, és mindenhol ajánlom önöket
üdv Márta Vass"
 "Több éves tapasztalatom alapján cégükről igen jó véleménnyel vagyok. Rugalmasak,a határidőket betartva ,gyorsan dolgoznak. Munkatársaikkal jó kapcsolat alakult ki,kedvesek,közvetlenek. Nagyon jó,hogy a már korábban megrendelt termék utánrendeléséhez elegendő egy email,nem kell személyesen bemenni az irodába. Amit igénybe vennék,az kisméretܱ flayer lenne,ha egyszerre nem kellene sokezer db-ot lerendelnem a kedvező ár érdekében. Viszont folyamatos utánrendelést adnék.....
További jó munkát kívánok.

Tímárné Szőke Edit, Lakásfutár Ingatlaniroda"
 "Kedves Lipták Mihály! Ezúton szeretném önnek, és munkatársainak megköszönni azt a gyors, pontos, és kiváló munkát, amelyet a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának éves kiadványa nyomtatása ügyében tettek. Jó volt nézni, ahogy a szurkolók a mérkőzés előtt, valamint a találkozó szünetében is lelkesen forgatták a füzetet. Csak jó visszajelzések érkeztek hozzám, aminek nagyon örültem. Jó választás volt szerintem a fényes fóliás borító, elegánssá tette a kiadványt. Köszönjük!
Még egyszer köszönöm a munkájukat!üdvözlettel:

Szeberényi Klára"

 


 

"A tervek kiválóak, a várakozásomon felüliek. Nagyon köszönöm!

üdvözlettel:
Papp Csaba"