Üzleti és reklámdekoráció

Betörésvédelmi, biztonsági fóliázás

Az otthon és iroda védelméért.

biztonsagi-folia.jpg

Az ablakon való gyors behatolás után csak másodpercekre van szükségük a rutinos bűnözőknek, hogy elérjék céljukat. A biztonsági ablaküveg fólia jelentősen meghosszabbítja a bejutást, mivel az üveget nem lehet a megszokott gyorsasággal áttörni.. Egy óvatlan mozdulat és az üvegtörések gyakran okoznak maradandó sérüléseket, de egy vihar is betörheti az ablakot, a szétszóródó üvegszilánkok akár súlyos sérülést vagy károkat okozhatnak otthonodban. Ennek a kockázata jelentősen csökkenthető a biztonsági fólia alkalmazásával.

A vastag, minőségi poliészterfólia-alapanyagok felhasználásával gyártott, üvegfelületekre szerelhető biztonsági fólia optikailag tiszta és mégis hatásos védelmet nyújt üvegtörés esetén. A fény- és hővédelemmel kombinált biztonsági fóliák használatával jelentős költségmegtakarításra is szert tehetünk. Az akár 99. 9%-ban UV szűrő fóliák amellett, hogy hővédelmet biztosítanak, megvédik az értéktárgyainkat is a fakulástól.

A biztonsági ablaküveg fólia megakadályozza a szándékosan vagy véletlenül az üvegfelületre csapódó kő, tégla bejutását is a helységeinkbe. Robbanás-detonáció esetén is szilánkmentesít. A biztonsági fóliákat széles körben alkalmazzák kereskedelmi épületekben, repülőtereken, követségeken, katonai bázisokon, kormányépületeken, robbanásveszélyes helyeken, továbbá minden olyan létesítményben, ahol fontosnak tartják az emberek biztonságát, valamint az épület védelmét.

A biztonsági fóliák rendkívül erős karcálló réteggel vannak ellátva, így a tisztításuk megegyezik az üvegével.

A biztonsági fóliák megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak. A rendőrség és a biztosítók által ajánlott biztonsági fóliák a rács kiváltására is alkalmasak, MABISZ minősítéssel rendelkeznek.