Üzleti és reklámdekoráció

Világító reklámtábla készítés

Sötétedés után is láttatni szeretné a cégét? Messziről látható reklámot szeretne?

vilagito-reklamtabla.jpg

Számos megoldás kínálkozik a megvilágított logóra, cégfeliratra, reklámtáblára.

Habbetű, térbetű

Látványos és költségkímélő megoldás az akár 5-10 cm vastag habbetű, térbetű (xps) vágása, festése és távtartóval történő rögzítése. Ez hátulról LED megvilágítást kaphat, így indirekt módon fényauraként verődik vissza a fal síkjáról. További eleganciát kölcsönöz neki, ha plexi előlapot ragasztunk rá, mely árnyalatos színekkel is nyomtatható. A habbetű világítás nélkül, közvetlen a falra ragasztással is látványos, szép és költséghatékony dekorációs elem.

Dobozbetű

Szép megoldás a dobozolt betűkből álló cégfelirat, logók, amelyek egy színezett plexilapon keresztül előre világítanak. Ez készülhet fém palásttal, vagy színes plexi palásttal is, ebben az esetben a logóból, betűkből oldalt is kilép a fény, amely érdekes hatást mutat.

Világító doboz

Klasszikusnak mondható a világító doboz, amely lehet négyzetes vagy alakra formázott. Ebben az esetben a nyomtatott fólia vagy kivágott betű kerül felragasztásra a világító tejplexi felületére, így egész grafikai kompozíciók világítódnak át.

Plexi tábla

Érdekes reklámtábla lehet az élvilágított plexi. A plexilap felületét lézerrel gravírozhatjuk, az így képzett núton kilép a fény és előre világítva kirajzolja a grafikai alkotást vagy betűket. Még izgalmasabbá tehetjük színes fólia vagy fémhatású lemezdekorációval.