Nyomdatermékek

Termékcímke készítés

Figyelemfelkeltő termékcímkét szeretne a polcokon láttatni?

termekcimke.jpg

A minőségi csomagolás eladja a terméket!

Mézet termel, élelmiszert vagy kozmetikumot gyárt, húskészítményt, szárazárut vagy italt készít, esetleg műszaki terméket forgalmaz? Egy igényesen megtervezett és kivitlezett termékcímke szinte "leugrik" a polcról a többi közül és eladja a terméket, ezért érdemes erre komoly hangsúlyt fektetni. Grafikusaink szívesen megtervezik a címkét vagy komplett csomagolást, amelyet nyomdaüzemünkben le is gyártunk.

Szereti a házilag készített borokat, pálinkákat? Különböző szempontok alapján szeretné felcímkézni azokat?

Az ízek és illatok mellett nagyon fontos, hogy a látvány is a termelőt dicsérje. Készíttessen velünk italcímkéket! Választékunkban megtalálhatóak az öntapadós és az utólag ragasztott címkék is. Címkék számos anyagra készíthetők: hagyományos papírra, kreatív papírra, valamint műanyagra, amely akár átlátszó is lehet. Emellett elláthatja címkéjét egyedi fotóval és szöveggel. Mindezek különlegessé teszik a címke designját, kedvet adva az ital ízleléséhez, hiszen immáron minden a minőséget tükrözi.

Nincs ideje egyesével megcímezni borítékait? Olcsó és gyors megoldást keres? Készíttessen etikettet!

Etikett készítésével elkerülheti a hosszadalmas borítékcímzéseket, hiszen az átadott címlista alapján mi kinyomtatjuk etikettjeit. Ez a nyomdaipari megoldás rendkívül költséghatékony, egyszerű, gyors, sőt még kényelmes is.

Újabb termékek érkeztek üzletébe, vagy árleszállítás lesz? Minél rövidebb idő alatt szeretné felcímkézni termékeit?

Kétféle jelölőcímkénk közül választhat: öntapadós címkékkel vonalkódokat és árakat szerepeltethet termékein, a nem öntapadósakkal pedig ruhákat címkézhet fel. Bízza ránk a jelölőcímkék elkészítését és mi költséghatékonyan megkönnyítjük munkáját.

Sokszor az időzavar leküzdésére nyújtanak gyors, illetve adott esetben abszolút egyedi megoldást a különféle címkekészítési eszközök.