Kreatív tervezés

Cégarculat készítés

Egy vállalkozásnak is kell legyen ismérve, amely képet ad tevékenységről, a nagyságáról, profizmusáról.

arculat.jpg

Új a cége, vagy megújítaná?

Madarat tolláról, embert barátjáról.

Egy vállalkozásnak is kell legyen ismérve, amely képet ad tevékenységről, a nagyságáról, profizmusáról. Nem feltétlenül nagyot mondó és hangzatos grafikai megjelenéseket kell választani, hiszen az elsődleges cél a vizuális bemutatkozás és nem a nagyotmondás.

Természetesen egy fiatal és gyorsan fejlődő vállalkozásnak előremutatónak kell lennie, de akkor sem szabad túlzásokba esnünk. Mutassuk meg a világnak kik vagyunk! Fontos a hasonlóság elkerülése, és az egyediség megragadása. Gondolom senki sem szeretné ha folyton összekevernék a konkurenciával. Ha nem tükrözi a tevékenységet, akkor előfordulhat hogy egy számítástechnikai üzletbe toppanva a gyanútlan vásárló szerszámgépet szeretne vásárolni. Bizony nem egyszerű feladat.

A további megjelenéseknek alapjául szolgál, így univerzálisnak kell lennie. Meg kell felelnie online és offline médiumoknál. A költséghatékony nagy példányszámú gyártásoknál 1 vagy 2 színben is meg kell felelnie, a webes alkalmazásoknál térhatású atomcsillanásként kell tündökölnie.

Egyszerű és nagyszerű. Ebben rejlik a jó arculat titka.