Nyomdatermékek

Könyvnyomtatás

A könyv számos írás összegyűjtésére alkalmas; segítségével könnyedén csoportosíthatja költeményeit, receptjeit, jegyzeteit, de akár iskolai emlékeit is.

Konyvnyomtatas.jpg

A könyv számos írás összegyűjtésére ehet alkalmas; segítségével könnyedén csoportosíthatja költeményeit, receptjeit, jegyzeteit, de akár iskolai emlékeit is. Ha még bátortalan a tehetségét illetően, akkor csak néhány tucatnyi példányt készíttessen remekművéből. Mutassa meg a kész könyvét a megfelelő személyeknek, és biztosan meg lesz a sikere.

Ha olyan tankönyvet, vagy oktatóanyagot készített amely csak szűk körben használatos, akkor csak annyit készítünk pontosan ahány darabra igény van. Miért is költené pénzét több száz példányra, ha csak évek alatt fogyna el.

Kérhet az olcsóbb puha táblás megoldás mellett kemény táblás kivitelezést, amellyel exkluzív megjelenést kap a könyv, illetve nő az élettartama. A ragasztókötött kivitelezésnek köszönhetően terjedelmesebb könyveket tud összefogni.

Kérjen alumínium vagy papír könyvjelzőt könyve mellé; segítségével be tudja jelölni a kedvenc és fontos részeket, valamint olvasás esetén azt, hogy épp hol tartott!

Kisebb terjedelmű írások vagy termékismertetők tűzött füzetként kivitelezhetők. A füzet kivitel előnye a költséghatékonysága mellet, hogy teljesen kihajtható, így könnyen áttekinthető. Cégkatalógusok, árlisták kedveltek fekvő formátumú füzetként.

Ha még nincs meg a könyvborító terve, bízza rá az elképzeléseit grafikusainkra, hogy a borító és a tartalom egymással harmóniában üzenjen profizmust és minőséget olvasójának.