Nyomdatermékek

Könyvnyomtatás

A könyv számos írás összegyűjtésére alkalmas; segítségével könnyedén csoportosíthatja költeményeit, receptjeit, jegyzeteit, de akár iskolai emlékeit is.

Konyvnyomtatas.jpg

A könyv számos írás összegyűjtésére alkalmas; segítségével könnyedén csoportosíthatja költeményeit, receptjeit, jegyzeteit, de akár iskolai emlékeit is. Bátortalan a tehetségét illetően, akkor csak néhány tucatnyi példányt készíttessen remekművéből. Mutassa meg a kész könyvét a megfelelő személyeknek, és meg lesz a sikere.

Olyan tankönyvet, vagy oktatóanyagot készített amely csak szűk körben használatos, akkor csak annyit készítünk pontosan ahány darabra igény van. Miért is költené pénzét több száz példányra, ha csak évek alatt fogyna el.

Kérhet az olcsóbb puha táblás megoldás mellett kemény táblás kivitelezést, amellyel exkluzív megjelenést kap a könyv, illetve nő az élettartama. A ragasztókötött kivitelezésnek köszönhetően terjedelmesebb könyveket tud összefogni.

Kérjen alumínium vagy papír könyvjelzőt könyve mellé; segítségével be tudja jelölni a kedvenc és fontos részeket, valamint olvasás esetén azt, hogy épp hol tartott!

Kisebb terjedelmű írások vagy termékismertetők tűzött füzetként kivitelezhetők. A füzet kivitel előnye a költséghatékonysága mellet, hogy teljesen kihajtható, így könnyen áttekinthető. Cégkatalógusok, árlisták kedveltek fekvő formátumú füzetként.