Üzleti és reklámdekoráció

Kirakatdekoráció készítés

Színesebbé szeretné varázsolni ablakát, kirakatát? Ki szeretné zárni a kiváncsi tekinteteket?

ablakdekor.jpg

A kirakatdekoráció vagy üzletdekoráció kiváló reklámeszköz, amely felhívja a járókelők figyelmét üzletére, cégére. Ezek általában nagyobb felületek, ezért alkalmasak arra, hogy több információt is közöljenek a szolgáltatásainkról, termékinkről. Ablakok, kirakatok dekorálásához, buszok és villamosok sík felületeire mindig a legoptimálisabb megoldást kínáljuk. A perforált ablakfólia speciális fekete hátoldalával kizárhatjuk a kíváncsiskodókat, hiszen az a nyomtatott felület felől gátolja az átlátást, míg a fekete hátoldala felől átengedi. Emellett eltakarhatja a kevésbé szép kilátást, csökkentheti a bejövő fényt, amely nyáron igen hasznos lehet energiatakarékosság szempontjából is. Fóliakivágással (plotter) is látványos, szép felületeket tudunk létrehozni.

A külső üzletdekoráció rendkívül fontos szerepet játszik egy vállalkozás életében, hiszen ez az első dolog, amit a vásárlók észlelnek, amikor az üzlet közelébe érnek. A profi megoldások nem csupán díszítésként szolgálnak, hanem stratégiai eszközként is. Egy gondosan megtervezett és eltalált dekoráció hozzájárul az üzlet arculatának és a brand-jének erősítéséhez. A cél a figyelem felkeltése és megtartása.

Amennyiben a hővédelem vagy betörésvédelem a szempont, kérje kollégáink segítségét! Különböző tulajdonságokkal rendelkező hővédő fóliák és biztonsági fóliák vannak a piacon, érdemes átgondolni a legjobb ár/érték arányú megoldást.

Szakértő csapatunk segít a tervezéstől kezdve a kivitelezésig. Üzlete lehetőségeit és adottságait fontos kihasználni. Szívesen kimegyünk felmérni üzletét és ötletelünk a legjobb megoldásokon.

Keressen minekt bizalommal email-ben/telefonon, vagy személyesen a nyomdánkban nyitvatartartási időben!