Nyomdatermékek

Névjegykártya készítés

Személyes találkozásnál fontos az első érintés, a kézfogás, a bemutatkozás, a hang. Önkéntelenül is egy külső jellemző ragad meg bennünket.

nevjegykartya.jpg

A névjegykártya a személy és a cég stílusához passzoló nyomtatvány, ami fontos rész az első benyomás kialakitásában. Már a beszélgetés kezdetén adjuk át névjegykártyánkat, ezzel is megkönnyítve partnerünknek az ismerkedést. A bemutatkozó kártya legyen gondosan megtervezett. Ügyeljünk a színek és formák összhangjára, valamint a vállalkozásunkat tükröző esztétika eltalálására. Elegáns és kedvező árú megoldás: kreatív alapanyagra fekete szöveg nyomtatás. Modern, lendületes hatást ad egy színes vektoros grafika. Extra megjelenést biztosít a formára stancolt, laminált, matt fóliával ellátott vagy sarkazott névjegykártya.

A kártya tartalmaz olyan információkat, mint például a pozíció, a cég neve, a vállalat weboldala stb... Mindezek kifejezhetik a vállalat és az egyén professzionális hozzáállását. Hatékony marketingeszköz is, hiszen hordozza a vállalat szellemiségét, szakértelmét és értékeit. Egyedi kártyatervezéssel a névjegykártya segíthet a vállalat megkülönböztetésében a versenytársaktól.

Természetesen igény esetén megtervezzük névjegykártyáját, de szívesen kinyomtatjuk az Ön által küldött grafikát is. Segitünk az ötletelésben és elképzelései megvalósításában is.

A standard névjágykártya méretek:
50x90 mm
85x55 mm

Keressen minket telefonon / email-ben, vagy nyitvatartási időbe személyesen a szegedi nyomdánkban.