Üzleti és reklámdekoráció

Irodadekoráció készítés

Egy elegáns iroda, szép üzlet jó benyomást kelt a vevőinkben, amely egyenes út a sikerhez!

irodadekoracio.jpg

Legyen szó kisüzletről vagy multinacionális vállalat irodáiról, nélkülözhetetlen a stílusos megjelenés, barátságos munkakörnyezet. Irodadekorációs eszközök tárháza áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy vonzóbbá varázsoljuk környezetünket. Kérje szakembereink hozzáértését, segítünk a belső enteriőr megálmodásában, kivitelezésében.

A falak dekorációjára például kiváló eszköz a falmatrica, egyedi tapéta vagy vászonképek felhelyezése. A márkánk erősítése érdekében látványos megoldás a céglogó elhelyezése az ügyféltárgyalóban, recepciós pultok mögött. Szép kialakítás az ún. habbetű vagy térbetű, logó felragasztása, akár ezek megvilágítása. Polisztirolból vághatunk más díszítőelemeket, dekorációs motívumokat is, ezeket megfestve különleges üzletdekorációt alkothatunk.

Elhelyezhetünk az irodában, üzletben önálló reklámdekorációs eszközöket is, amelyeken üzenhetünk az akcióinkról, erősíthetjük a márkánkat. Egy-egy jól eltalált roll up térelválasztó funkciót is betölthet, de meghökkentő a belső térben felállított strandzászló, kifeszített molinó is. Mobil térelválasztó falakat különleges, egyedi, grafikával eleveníthetünk meg.