Üzleti és reklámdekoráció

Gépjármű dekoráció készítés Autódekoráció készítés

Csinosabbá, designosabbá szeretné tenni járművét? Esetleg reklámozni szeretne autóján?

zdoor.webp

Mi feldekoráljuk járművét legyen az autó, kamion, motor, hajó vagy repülőgép. Első lépésként lefotózzuk és lemérjük a gépjárművet, majd látványtervet készítünk. Cégek esetében alapvetés a céglogó feltüntetése, de nagyon szép és látványos, a cég arculatába illeszkedő grafikai terveket tudnak grafikusaink készíteni, amely túlmutat csakis a céglogó felhelyezésén. Részleges grafikai elemek is szépen mutatnak, de teljes autódekorációt is vállalunk, azaz „becsomagoljuk” a gépjárművét. Kár lenne kihagynia ezt a reklámfelületet, hisz az autódekoráció a leghatásosabb mozgóreklám. Az autómatrica készítés nagy odafigyelést igényel, de a Litofilm munkatársainak ebben igen nagy tapasztalata van.

Magánemberként is feliratozhatja kocsiját, elláthatja dekorcsíkokkal és mintákkal. Ez esetben formák kivágása szükséges, amelyek különleges anyagokból (színes, fényvisszaverő stb.), akár még karbonfóliából is készülhetnek.

A gépjármű ablakait csak kötöttségekkel dekorálhatjuk, erről kérdezze szakembereinket!

Lehetőségként kínálkozik az autómágnes (hűtőmágnes), amely ha szükséges levehető, bár kötöttségeket hordoz a grafikai szabadság tekintetében.