Nyomdatermékek

Cégkatalógus készítés

Egy cégkatalógusban, prospektusban bemutathatja termékeit szolgáltatásait, vállalkozásának történetét, fejlesztéseit.

cegkatalogus.jpg

A cégkatalógus elengedhetetlen nyomdai szolgáltatás egy cég életében.

Sokat elárul rólunk és arculatunkról egy katalógus, ami gyakran árlistaként is funkcionál. Igaz, hogy a kommunikáció már egyre inkább az online térben történik, a kiadványok reneszánszukat élik és kiváló kiegészítői az online csatornáknak. Egy egyedi módon megszerkesztett és kivitelezett kiadványt élmény kézbe venni, a papír és festék illatáról nem is beszélve.

Milyen előnyei vannak a cégkatalógusnak?

 • A nyomtatott katalógusok lehetővé teszik a termékek vagy szolgáltatások részletes bemutatását, amelyeket a potenciális vásárlók könnyen áttekinthetnek. A megfelelő tervezés és kivitelezés hozzájárulhat a vállalat szakmai és megbízható képének kialakításához.
   
 • A katalógusok hosszabb élettartamúak lehetnek, mint egy online hirdetés vagy promóció. A vásárlók gyakran megtartják a katalógusokat, és időről időre visszatérnek hozzájuk, ami hosszabb távú hatást eredményezhet.
   
 • Könnyen terjeszthetők helyi szinten, például szórólapként elhelyezhetők üzletekben, kávézókban, vagy postai küldemények mellékleteiként. Ez segíthet a helyi közösségben való ismertség növelésében.
   
 • Különböző méretűek lehetnek, és különféle formátumokban készülhetnek (például színes, fekete-fehér, nagy vagy kis méretű, hajtott vagy tűzött).
   
 • Bemutathatja a teljes termék- vagy szolgáltatásválasztékot.