Litofilm Standépítés Szeged Kiállítás és standépítés

Rendezvénystandok tervezése és kivitelezése. Kiállításokra és a különböző Expo-kra megtervezzük és felépítjük a komplett standot.

stand

Sokkal egyszerűbb azt felsorolni, hogy egy ilyen stand mely elemeit NEM lehet reklám- és dekortevékenységre felhasználni. Lehetőségek egész tárháza áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy standját a lehető leglátványosabb módokon emeljük ki a többi közül. Összefoglalónkkal szeretnénk segítséget nyújtani és tervezési ötleteket adni.

stand
1

Fríz fontok

Klasszikus hely a céglogónak és szlogennek.
2

Belső falfelületek

Kiváló felület, hogy bemutassuk cégünket és tevékenységüket. Megmutassuk kik is vagyunk.
3

Tároló

Nagy mennyiségű tárolandó termék vagy prospektus / repi ajándék esetén ajánlott. A stand könnyebben tartható rendezett állapotban, egyszerűbb rendet tartani.
4

Padlómatrica

Kiállításokra és egyedi reklám célra ajánljuk.
5

Külső felületek

Klasszikus hely céglogóknak és szlogeneknek. Akár LED-es fényekkel.
6

Pult felületek

Lehetőséget nyújt céglogó vagy szlogen elhelyezésére.

Miért fontos a jól megtervezett stand dekoráció?

Minden kiállításra készülő cég törekvése, hogy kiállítási standjából a maximumot hozza ki. A dekoráció vagy kiállítási stand színvonala elsődleges fontosságú, de emellett még számos elengedhetetlen feladata van a kiállítónak. Igyekszük ötleteket adni, hogy, mint kiállító, mit tehet a megfelelő kiállítási dekoráció kiválasztásához.

Hogyan lehet elérni, hogy biztosan felfigyeljenek a látogatók egy kiállítóra?

Fríz dekoráció

Az első elem, amin keresztül benyomást kelthetünk a látogatóban az a fríz.

A kiállításokon egy átlagos vendég figyelme 3-4 másodpercig irányul arra a standra ami mellett elsétál. A dizájn egyik fő célja az, hogy ez alatt a néhány másodperc alatt sikerüljön a vendég figyelmét olyan mértékben felkelteni, hogy több időt szánjon cégünkre

Két fő kérdést kell tudnia megválaszolni egy nézelődőnek a stand szemrevételezése után: milyen terméket kínál a cég és miért érdemes ezt választani a konkurens cégek termékei helyett?

stand

Háttér dekoráció

Megjelenés eredményessége egyenlő a nyomtatott grafikával!

A kiállításdekorációnál kulcsfontosságú a grafika. Tudjuk, hogy egy ilyen helyen, ahol minden csillog, és izgalmas, nehéz kitűnni a közegből, azonban a jól megválasztott dekorációval könnyedén megvalósítható. Fontos figyelembe vennünk, hogy a grafika összhangban legyen velünk, azzal, amit cégünk képvisel. Ennek ellenére mégis érdemes kitűnőnek, meghökkentőnek, figyelemfelkeltőnek lennünk.

Erre a feladatra számos alapanyagot, terméket tudunk ajánlani és az új kihívásokat is szívesen vesszük. A rendezvény dekorációban sokféle lehetőséget rejlik a reklámkivitelezés számára.

stand

Alapelem ötletek

 • vinyl dekoráció
 • művészi vászon
 • habosított műanyag lemez táblák
 • molinó
 • beltéri világító textildoboz
 • citylight plakát
 • fotó nyomtatás
stand
1

Roll-up

A rollup a legkedvezőbb árfekvésű kiállítási és promóciós reklámeszköz. Felállítása nem igényel különösebb szakértelmet, ezért használata rendkívül egyszerű.

A szerkezet formavilága letisztult, működési elve egyszerű, jól bevált konstrukció. A nyomat cseréje cégünknél megvalósítható. A szerkezethez tartozó vászontáskával a szállítás könnyedén oldható meg.

2

Egyedi reklámanyagok

Leporelló, prospektus, logózott papírtáska, póló, mágneses névkitűző, dosszié, logózott lufi... stb.
3

Beachflag

A csepp alakú strandzászló (beachflag) egyre népszerűbb és egyre több helyen alkalmazzák már. Impozáns látvány és hatékony reklám. Ezzel az eszközzel könnyedén tudja a figyelmet magára vonni.
4

Pult

Nagyobb méretű stand esetén ajánljuk a pult használatát. A pult mögött álló kolléga tudja beinvitálni az érdeklődőket.
5

Padlómatrica

Kiállításokra és egyedi reklám célra ajánljuk.

Érvek a roll-up mellett

Fizikai tulajdonságai miatt praktikus, megfelelő grafikával ellátva pedig marketing szempontból hoz hasznot.

A roll up bannerek kiválóan működnek a kiállításokon, a különféle kültéri és beltéri rendezvényeken, például a boltokban, termékbemutatókon, szemináriumokon, konferenciákon, kiállításokon, éttermekben és a kiskereskedelmi egységekben is.

Kompakt, önálló és költséghatékony megjelenítési megoldás.

Kényelmes. A visszahúzható banner állványok könnyűek, hordozhatók, erősek, valamint akkor és ott használhatók, amikor csak szükséges. Az összecsukása is hihetetlenül könnyű.

Az újdonság ereje. A nyomat cserélhető, így mindíg új reklámháttérrel jelenhet meg, új terméket mutathat be.

Hosszú élettartam. A szerkezet rendkívül masszív. Mivel többször felhasználható, és a grafika is cserélhető rajta, a kiváló ár-érték arány mellett sokáig szolgálja a marketingcéljait. Használja bátran a szezonális promócióikhoz is!

Amiről semmiképpen ne feledkezzen meg

 • Elegendő mennyiségű minőségi szórólappal, prospektussal, bemutatkozó anyaggal készülni.
 • Gondoskodni székekről a hosszabb megbeszélésekhez.
 • Biztosítson papírt és tollat, hogy jegyzetelhessen az érdeklődő.
 • Kedves, kreatív vagy éppen vicces ajándékról gondoskodni – hogy ne merüljön feledésbe a beszélgetés.
 • A jelenlévő kollégák egységes, de legalábbis stílusban harmónizáló ruházat viseletéről.
 • Vizuálisan a lehető legnívósabban jelenjen meg, hiszen a megjelenés minőségi színvonalat ad cégének és termékének egyaránt.

Látvány adja a láványt

Megvalósításunk első lépésében 3D látványtervet készítünk, ami alapján kidolgozzuk és véglegesítjük az elképzelést.

Miért érdemes előzetes látványtervre áldozni?

Mindig minden egy elképzeléssel indul, de korántsem biztos az, hogy az az elképzelés valóban működik, vagy hogy valóban azt adja, amit várunk tőle.

Előzetes látványtervekkel láthatjuk a közelítőleg valós hatást, a méretarányokat, színvilágokat és azt, hogy az összkép végül az lesz-e, amit szeretnénk.

Miért minket válasszon?

Minden ügyfelünkkel hosszú távú partneri viszony kiépítésére törekszünk, ezért szolgáltatásaink széles skálája áll rendelkezésre, hogy minden felmerülő vizuális igényt ki tudjunk szolgálni. Gyakorlatilag mindenben tudunk segíteni, ami a látható prémium kommunikációval kapcsolatos.

Több mint 30 év tapasztalat

Profi, segítőkész csapat

Minden megjelenése egy kézből

Tervezés, gyártás a legkisebbtől a legnagyobbig