AUTÓDEKORÁCIÓ - A négykeréken guruló reklám

 

Az autódekoráció az egyik leghatékonyabb offline, vagyis nem internethez köthető reklámeszköz. Miért merjük ezt kijelenteni?

Számoljuk csak ki, hogy mennyibe kerül egy - reklám szempontjából - értékes helyen bérelt kültéri hirdetési felület? Nem beszélve a TV, a rádió reklámokról és az újsághirdetésekről.

Amennyiben Ön vagy cége rendelkezik saját autóval, akkor van egy sokkal elérhetőbb és sokkal költséghatékonyabb megoldás, ez pedig az AUTÓDEKORÁCIÓ!

Óriási előnye, hogy a járművek folyamatos mozgásban vannak, így nem egy fix helyre korlátozódik a reklám. Gyakorlatilag úton-útfélen találkozhatunk vele.

Az utakon pedig rengeteg potenciális ügyfél halad el felmatricázott autója mellett, ők pedig akarva-akaratlanul odapillantanak és memorizálják az információkat.

Autódekoráció készítésekor bátran használjunk harsány, feltűnő, eredeti, egyedi megoldásokat, a cél a figyelem felkeltése.

Cégünk, speciálisan autókra kifejlesztett fóliával dolgozik, hatalmas szín- és anyagválaszték áll rendelkezésünkre, melyek használhatóak fényezett felületekre, felépítményekre, ponyvákra is!

Ezek a különleges fóliák ellenállnak a káros UV sugárzásnak és az esőzésnek, így hosszú idő után is az eredetileg felhelyezett állapotban maradnak a felületen.

Legyen szó sima, egyenetlen vagy akár íves felületről, a Litofilm csapata feldekorálja járművét.


 

Az autódekorálás munkamente a Litofilm Kft.-nél:
 

Bátran próbálja ki ezt a fajta hirdetési megoldást!

Kérdés esetén állunk rendelkezésére! 

Kövessen bennünket Facebook -on és LinkedIN oldalunkon is, ahol legfrissebb híreinkkel várjuk!

Litofilm Kft.

6721, Lechner tér 12.+36 30 682 0794iroda@litofilm.hu