Kiállítástervezés okosan és hatékonyan!

 


Már javában zajlanak a hazai kiállítások, gyakorlatilag egész évre teli van a Hungexpo vásárnaptára és a cégek saját házi vásárai, kiállításai is már szerveződnek.

 

Vannak olyan cégek, akiknél kiemelt offline esemény, sőt az egyetlen esemény, amire már előző évben bebiztosítják helyüket és lefoglalják a legjobb standépítőket.

 

Ha hosszú távra keres partnert a kiállítás szervezésben/kivitelezésben, akkor fontos, hogy időben bevonja őket a részletekbe.

 

A Litofilm csapata két megoldást kínál:

 

1. teljeskörű kiállítási ügyintézés

 

Ha ezt az opciót választja, akkor alapszolgáltatásunk része a megrendelővel és a kiállítás szervezőjével való kapcsolattartás, határidők nyomon követése és betartása és természetesen az egyedi igényeknek megfelelő részfeladatok elvégzése is.

 

Az elképzelések egyeztetése után elindítjuk az ötletbörzét, megtervezzük a standot, elkészítjük az engedélyeztetéshez szükséges gyártási- és 3D látványterveket, majd a dekorációs és promóciós anyagokat.

 

Egyeztetve a megrendelővel megrendeljük a helyszíni szolgáltatásokat, úgymint az árambekötés, felfüggesztési pontok, víz-csatorna csatlakoztatás, internet, belépők, parkolójegyek, bútorok, növényzet, multimédiás szolgáltatások, szőnyegezés, takarítási szolgáltatásokat, stb…

 

A kiállítások építési napjain vállaljuk a helyszíni intézkedést, szervezést és a kiállítás ideje alatt műszaki ügyeletet tartunk szükség esetén!

 

Kiállítás végén a bontási műveleteket is koordináljuk kérés esetén.

 

 

 

 

2. standtervezés, kivitelezés, promóciós anyagok elkészítése

 

Amennyiben csak a standtervezésben, építésben, promóciós anyagok elkészítésében kívánja igénybe venni szolgáltatásainkat akkor is keressen bátran bennünket!

 

Lehetőségek egész tárháza áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy standját kiemeljük a többi közül!

 

Kérjük olvassa el összefoglalónkat, melyben tervezési ötletekkel segítjük Önt és bemutatjuk a standok felépítését, marketing lehetőségeit:

 

Kiállítás és standépítés

 

Kiállítási referencia anyagainkat ide kattintva tekintheti meg:

 

Referenciák

 

Versenyeztessen meg bátran bennünket! Kérjen ajánlatot!

 

Litofilm Kft.
A vizuális kommunikáció szakértője!

 

6721, Lechner tér 12.+36 30 682 0794iroda@litofilm.hu