Litofilm nyereményjáték

Idén ünnepli 25. születésnapját a Litofilm. Ebből az alakalomból egy szerencsés megrendelőnk páros jegyet nyerhet a július 29-én, szombaton 21:00-kor kezdődő "Chicago" című előadásra a Szegedi Szabadtéri Játékok keretein belül.

 

Mi a teendő?

 

Csupán a Litofilm Facebook oldalán található nyereményjáték posztja alá kell írni egy hozzászólást, hogy milyen megrendelésed volt tőlünk az elmúlt 25 évben. A sorsolás végéig beérkező megrendelések is számítanak.

 

Nincs más dolgod, mint visszaemlékezni velünk az elmúlt 25 évre és belevetni magad a nosztalgiába!

 

A nyerteseket július 16-án sorsoljuk ki és a Facebook oldalunkon tesszük közzé.

 

Olvasd el a játékszabályzatunkat! 

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

JÁTÉK

 

Felhívjuk a Résztvevők figyelmét, hogy a Játék nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így a Facebookot a Nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult. A Nyereményjáték tartalmáért kizárólag a Szervező felelős. A Nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A Nyereményjátékban való részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.