A Világító fényreklám láthatóvá teszi vállalkozását!

A mai rohanó világban hatalmas jelentősége van a figyelemfelkeltő és egyedi megjelenéseknek, a fő cél mindig a láthatóság. Ez igaz az online és az offline világban is egyaránt. Hiába van egy jó termék vagy szolgáltatás, ha erről senki sem tud. Sőt, ha van üzlet, akkor kiemelt fontosságú, hogy az látható legyen. Ha úgy érezzük, hogy vállalkozásunk nem ragadja meg eléggé a figyelmet, akkor világító fényreklámra van szükségünk.

 

 

világító doboz

 

 

A külső üzletdekoráció fontossága

 

A külső üzletdekoráció rendkívül fontos szerepet játszik egy vállalkozás életében, hiszen ez az első dolog, amit a vásárlók észlelnek, amikor az üzlet közelébe érnek. A profi megoldások nem csupán díszítésként szolgálnak, hanem stratégiai eszközként is. Egy gondosan megtervezett és eltalált dekoráció hozzájárul az üzlet arculatának és a brand-jének erősítéséhez. A cél a figyelem felkeltése és megtartása.

 

Sok megoldás áll rendelkezésünkre az üzletdekoráció kialakításához. Alapvető elemnek számít például a cégtábla, kirakatdekoráció, óriás plakát, megállító tábla vagy molinó. Érdemes az ajtókat és ablakokat is feldobni például fóliával. Ezeken túl még végtelen lehetőségünk van arra, hogy üzletünket egyedivé és a figyelmet megragadóvá tegyük. A styro habbetűk, világító betűk és világító cégtáblák a leglátványosabb dekorációs elemek egyikei között szerepelnek.

 

 

Miért érdemes világító dobozt / világító feliratot rendelni?

 

 

A világító reklámfelirat, világító doboz / világító cégtábla nem véletlenül számít népszerű megoldásnak a cégek életében. Egy igényes világító tábla már önmagában is látványos, világító szerepe pedig a délutáni és esti órákban már messziről észrevehetővé teszi üzletünket. A világító doboz szerencsés, ha kitölti a homlokzatot, kihasználja az épület lehetőségeit. Egy nagy és jól olvasható, könnyen felismerhető világító reklámtábla, vagy világító reklámfelirat a legjobb választás, ha exkluzív megjelenésre vágyunk.

 

Egy jól megtervezett világító reklámeszköz sokat dobhat a vállalkozás eredményességén, ismertségén. Sokféle világító termékből választhatunk, a formának, a színvilágának csak a képzelet szabhat határt.

 

 

fényreklám

 

 

 

Mire kell odafigyelni ha világító fényreklámot szeretnénk üzletünk falára?

 

 

- Áramellátás biztosítása

 

- A homlokzat méreteinek megfelelő kihasználása

 

- A homlokzat ne legyen takarásban

 

- Jól olvasható legyen (már távolról is kivehető legyen a szöveg/ábra)

 

- Arculathoz illő grafika/ betűtípus legyen

 

- Tájékoztató és informatív legyen

 

- Hívogató és igényes legyen

 

- A rögzítését és áramellátását a megfelelő szakemberre bízzuk

 

A világító tábla egyébként nem csak az üzleten kívül lehet vizuális kommunikációs eszköz. Beltéren is gyakran használatos dekoráció.

 

 

 

Válasszon minket!

 

 

Összességében elmondhatjuk, hogy a külső üzletdekoráció kulcsfontosságú a vállalkozás sikeréhez. Ne feledjük, az első benyomás csak egyszer adatik meg, és a külső dekoráció segít abban, hogy ez az élmény pozitív és emlékezetes legyen mindenki számára.

 

Szakértő csapatunk segít az ötleteléstől a grafikai tervezésen át a teljes körű kivitelezésig. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk üzletdekorációk készítésében. Az ötletek kidolgozásában és a kivitelezésben segítségünkre van csapatunk minden tagja, a dekorációs szakember, a grafikus és a marketinges is.

 

Az első megkeresés történhet személyesen üzletünkben, telefonon, vagy email-en is. Az árajánlat megírásához szükségünk van a rendelkezésre álló információkra: milyen méretű világító dobozt/feliratot szeretne az ügyfél, hova kell felhelyezni (fotó a helyszínről), illetve mi az elképzelés.

 

A megkeresést követően a következő menetrend szerint járunk el:

 

 

fényreklám rendelés menete

 

 

Számos világító dobozt, világító betűt terveztünk, készítettünk és helyeztünk már fel, tekintse meg referenciáinkat

 

Keressen minket bizalommal! Várjuk jelentkezését az alábbi linkre kattintva!

 

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk és segítsük vállalkozását látványosabbá, figyelemfelkeltőbbé tenni.

 

6721 Szeged, Lechner tér 12.
iroda@litofilm.hu / info@litofilm.hu
+36 30 682 07 94 / +36 62 541 04