Miért hasznos a hővédő fólia?

Tudatos döntés a hő és az UV sugarak ellen!

 

A nyári hőségben gyakran megtapasztaljuk, hogy az ablaküveg nem áll ellen a hőnek. A hővédő fólia által csökkenthetjük az irodánkba, vagy lakásunkba beáramló meleget. Ha ablakszigetelő fólia mellett döntünk, akkor nem csak a komfortérzetét növeljük a bent tartózkodóknak, de a klíma energiaköltségeit is jelentősen csökkentjük.

 

Hiába igyekszünk függönnyel, vagy reluxával kizárni a fény bejutását, a hő attól függetlenül bejut hozzánk. A speciális fólia felhelyezése az ablaküvegekre több évre megoldja ezeket a problémákat. Nem kell lemondani a beáramló fényről és a nyári meleg is elviselhetővé válik.

 

A hővédő ablakfólia ezen felül védelmet nyújt az UV sugarak ellen és kiszűrik a nap káros hatásait. Ezáltal a helyiségben lévő tárgyak és bútorok öregedése és fakulása is lassul.

 

Különleges és hasznos tulajdonsága még ennek a fóliának, hogy kívülről nem enged belátni az adott helységbe. A lakásban, vagy munkahelyen lévők zavartalanul kilátnak az ablakon, de kintről nem lehet belátni. Ezzel megtarthatjuk magán szféránkat és csökkenthetjük a betörés veszélyét.

 

A hővédő fólia fő funkciói:

 

- Hő védelem

 

- UV védelem

 

-Véd az erős fénytől

 

- Belátásgátló

 

A hővédő üvegfólia lehet beltéri, vagy kültéri felhelyezése szempontjából. Leggyakrabban az ablaküveg belső részére érdemes a fóliát felhelyezni, de a külső felhelyezése is indokolt lehet bizonyos esetekben.

 

A Litofilm szakértő csapata több éves tapasztalattal rendelkezik hővédő fóliák felhelyezésében.

 

Kérje segítségünket és bízza ránk irodája, vagy lakása ablakait!

 

 

Elérhetőségek:

 

6721 Szeged, Lechner tér 12.

iroda@litofilm.hu / info@litofilm.hu

+36 30 682 07 94 / +36 62 541 04